Μπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο ΑπολλώνιοΜπροστά στη θάλασσα στο Απολλώνιο

Μπροστά στη θάλασσα στο Απολλώνιο

Ανακαινισμένη μονοκατοικία σε ένα από τα καλύτερα σημεία του οικισμού Απολλώνιο, μπροστά στη θά­λασσα, σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Οικισμός Απολλώνιο

 

Το όνειρο και η εφαρμογή, του σημαντικότερου Έλληνα πολεοδόμου -  και ενός από τους σημαντικότερους παγκοσμίως-  του Κωνσταντίνου Δοξιάδη. Μελετήθηκε τη δεκαετία του 60 έως τις αρχές του 70 και εκφράζει τις ιδέες του για την «ιδανική εξοχική πολιτεία». Επιλέχθηκε ο λόφος μετά την παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα, για τις μοναδικές εικόνες που προσφέρει, και εκεί, ακολουθώντας τα αυθεντικά ήθη και έθιμα της Ελληνικής κοινωνίας, οραματίστηκε την απλότητα και την κοινωνικότητα της φυσικής ζωής της Ελλάδας, για τα Σαββατοκύριακα, τις εορτές και το Καλοκαίρι. Κατοικήθηκε και κατοικείται, ακόμη και ως πρώτη κατοικία, από μερικούς εκ των διασημότερων προσωπικοτήτων του Ελληνικού κινηματογράφου και της οικονομίας.

Βασικές πληροφορίες ακινήτου

 
Κωδικός 1182
Περιοχή: Πόρτο Ράφτη, Αττική
Εμβαδό: 165 μ2

Χαρακτηριστικά

 
Ανοιχτή θέση στάθμευσης: Ναι
Έτος κατασκευής: 1971 (2004)
Κλιματισμός: Ναι
Επίπεδα: 2
Επιφάνεια Οικοπέδου: 300
Υπνοδωμάτια: 4
Κήπος: Ναι
Αποθήκη: Ναι
Αυτόνομη θέρμανση: Ναι
Πάρκινγκ: Ναι

Πρόσθετες Παροχές

 
Σύστημα Συναγερμού: Ναι (24ωρη ασφάλεια Απολλωνίου)
Τζάκι: Ναι

Περισσότερες λεπτομέρειες;

Σύμβουλος Ακινήτου

Filippos Zervas
Filippos Zervas t. + 30 22990 41 190, +30 693 600 7115
@ f.zervas@sankinazervas.com