17/11/2015Οικόπεδα: Η νέα προτίμηση των αγοραστών!

Οικόπεδα: Η νέα προτίμηση των αγοραστών!

Τα τελευταία 6 χρόνια προσφέρθηκαν στην αγορά προς πώληση, πολλές έτοιμες ή ημιτελείς κατοικίες, εξαιρετικής ποιότητας και τοποθεσίας. Αυτές που συνδυάζουν την καλή ποιότητα με την καλή τοποθεσία, είναι αυτές που συγκέντρωσαν το περισσότερο ενδιαφέρον, και επομένως και τις συμβολαιογραφικές πράξεις. Όμως αυτά τα ακίνητα - εξ' ορισμού - δεν υπάρχουν εν αφθονία, και από τη στιγμή που δεν χτίζονται -πλέον- με καλό ρυθμό καινούρια, κάποια στιγμή "στερεύουν".

 

Όχι πως εξαφανίστηκαν τα καλά σπίτια σε καλές τοποθεσίες, απλώς, η αλήθεια είναι πως έγιναν εξαιρετικά δυσεύρετα. Αντιθέτως, τα οικόπεδα σε καλές τοποθεσίες είναι προς το παρόν ένα είδος που υπάρχει ακόμη σε καλό επίπεδο προσφοράς.  

 

Η έλλειψη ενδιαφέροντος για κατασκευές μάλιστα, έχει συμπιέσει τις τιμές τους σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Έτσι λοιπόν όλο και περισσότεροι αγοραστές, στρέφονται προς την αγορά οικοπέδων τα οποία βρίσκονται σε άριστες τοποθεσίες. Συνεπικουρούμενοι μάλιστα από νέες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές μελέτες, οι οποίες επίσης συμπιέζουν το κόστος της κατασκευής, προσφέροντας ταυτόχρονα αισθητικά, χρηστικά και ποιοτικά σπίτια, που είναι σαφώς καλύτερα και προτιμότερα από τις κατασκευές της τελευταίας δεκαετίας. Χωρίς μάλιστα να ξεφεύγουν ιδιαίτερα από το κόστος αγοράς μιας έτοιμης κατοικίας.

 

Ίσως αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, μαζί με τους καταρτισμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας της sankinazervas Property Services, στα σενάρια αξιοποίησης οικοπέδων σε άριστες τοποθεσίες. Θα εκπλαγείτε από το πόσο περισσότερες θα γίνουν ξαφνικά οι επιλογές σας, και πόσο πιο κοντά θα έρθετε στο ιδανικό σας σπίτι!