Πολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο ΑπολλώνιοΠολυτελής κατοικία στο Απολλώνιο

Πολυτελής κατοικία στο Απολλώνιο

Ανακαινισμένη κατοικία εντός οικισμού Απολλωνίου, σε δύο επίπεδα, με μεγαλύτερους χώρους από τα συγκριτικά

Οικισμός Απολλώνιο

Το όνειρο και η εφαρμογή, του σημαντικότερου Έλληνα πολεοδόμου -και ενός από τους σημαντικότερους παγκοσμίως-  του Κωνσταντίνου Δοξιάδη. Μελετήθηκε τη δεκαετία του 60 έως τις αρχές του 70 και εκφράζει τις ιδέες του για την «ιδανική εξοχική πολιτεία». Επιλέχθηκε ο λόφος μετά την παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα, για τις μοναδικές εικόνες που προσφέρει, και εκεί, ακολουθώντας τα αυθεντικά ήθη και έθιμα της Ελληνικής κοινωνίας, οραματίστηκε την απλότητα και την κοινωνικότητα της φυσικής ζωής της Ελλάδας, για τα Σαββατοκύριακα, τις γιορτές και το Καλοκαίρι. Κατοικήθηκε και κατοικείται, ακόμη και ως πρώτη κατοικία, από μερικούς εκ των πιο γνωστών προσωπικοτήτων της Ελληνικής και διεθνούς οικονομίας.

Ο οικισμός είναι περιφραγμένος, και φυλάσσεται από ειδικό προσωπικό. Εξυπηρετείται το καλοκαίρι με εστιατόριο, πισίνα ενηλίκων και πισίνα ανηλίκων (με προσωπικό ασφαλείας), χώρο συνεστιάσεων, γήπεδα τένις, μπάσκετ και παιδική χαρά, εκκλησία, όλα αποκλειστικής πρόσβασης και χρήσης για τους κατοίκους του Απολλώνιου (και τους επισκέπτες τους)

Βασικές πληροφορίες ακινήτου

 
Κωδικός 1547
Περιοχή: Πόρτο Ράφτη, Αττική
Εμβαδό: 200 μ2
Τιμή: 1.200.000€

Χαρακτηριστικά

 
Αυτόνομη θέρμανση: Ναι
Αποθήκη: Ναι
Κήπος: Ναι
Υπνοδωμάτια: 4
Επιφάνεια Οικοπέδου: 300
Κλιματισμός: Ναι
Έτος κατασκευής: 1971 (2010)
Πάρκινγκ: Ναι

Πρόσθετες Παροχές

 
Τζάκι: Ναι
Βιολογικός Καθαρισμός: Ναι

Περισσότερες λεπτομέρειες;

Σύμβουλος Ακινήτου

Filippos Zervas
Filippos Zervas t. + 30 22990 41 190, +30 693 600 7115
@ f.zervas@sankinazervas.com